Te-ai gândit cât de mult contează să te implici?

Doar o mână de oameni ambițioși , plini de speranță care cred într-un viitor mai bun conduc spre schimbări majore! Prin implicarea fiecăruia din noi, contribuim la clădirea unui viitor mai bun și mai ușor pentru viitoarele generații. Să alegi să incurajezi creativitatea, curiozitatea, imaginatia și curajul copiilor, să ii ajuți să se integreze ușor, reprezintă o căramidă solidă, așezată la temelia unei noi generații de tineri încrezători. Primul pas pe care îl poți face este implicarea, cum alegi să te implici?

• VOLUNTAR

Implementarea unei idei necesită o investiție uriașă, impactul unui proiect se datorează implicării și dedicării unei echipe strâns formată de oameni unde prezența voluntarilor este esențială. Dacă crezi că poți să dedici o parte din timpul și aptitudinile tale, dacă crezi în potențialul fiecărui copil, te așteptăm cu plăcere să te implici alături de noi în realizarea unor proiecte de suflet. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii.

• SUSȚINĂTOR

Adresăm această modalitatea de implicare sponsorilor, partenerilor, colaboratorilor dar și companiilor care ne pot fi alături în realizarea proiectelor, financiar sau logistic. Suntem încrezători în importanța soluțiilor cu impact și de lungă durata, conștientizăm puterea generațiilor de mâine. Dacă credeți că vi se potrivește acest mod de implicare, vă rog să nu ezitați, să ne contactați pentru mai multe detalii referitoare la ce putem contribuii impreună.

• ÎNCREZĂTOR

Conform legii 571/2003, orice contribuabil poate opta pentru direcționarea către un ONG a 3.5% din impozitul pe venit(neredirecționând acest procent, ajunge necondiționat, la bugetul statului). Dacă optezi să îl redirecționezi către noi, proiectele noastre vor lua amploare, totodată și rezultatele acestora. Proiectele noastre se adresează în special tinerilor care au o situație financiară precară, tinerilor care nu au susținere în îndeplinirea unui vis, ne implicăm în realizarea mai ușoară a integrărilor inter-etnice, în rezolvarea situațiilor dificile ale familiilor aflate în impas. Alege să crezi în noi și împreuna putem să contribuim la bunăstarea comunității.

• DONATOR

Prima din lecțiile învățate este cea a dăruirii, aceasta purtând pe umeri puterea schimbării. Satisfacția și mulțumirea primită în urma efortului tău de a ajuta un copil, o familie sau o comunitate nu are termeni de comparație. Consider un Donator, persoana care are posibilitatea dar și dorește să se implice direct, întelege că pașii mici aduc schimbări importante. Dacă doriți să susțineți proiectele noastre prin donații singulare, lunare sau anuale, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații. Contul Asociației este deschis la Banca Transilvania, sucursala Târgoviște, IBAN RO12 BTRL RONC RT04 9094 3601 /RON. De asemenea, dacă aveți posibilitatea de a ne ajuta cu donații, vă rugăm să ne contactați pentru a căuta destinatarul potrivit al acestora.

Facebook